Információk


Információk 

NYITVATARTÁS

Előszezon: március 15.-április 30. péntek-szombat-vasárnap 7.00-19.00 óráig

Főszezon: május 01-október 31. kedd-vasárnap 7.00-19.00 óráig (hétfő karbantartási nap)

Utószezon: november 01. - amíg a tó be nem fagy péntek-szombat-vasárnap 7.00-naplementéig

Éjszakai horgászat: szombaton este 18.00 órától - vasárnap reggel 06.00 óráig

Éjszakai horgászat kizárólag előzetes telefonos egyeztetés alapján!

Elérhetőségeink: 70/277-6634, 30/438-4753

ÁRJEGYZÉK

Elviteles napijegy: 3.000.- Ft
(2 bottal, botonként 1 horog)
elvihető mennyiség: 2 db nemes hal 4 kg-ig (1 ponyt-1 amúr), 3 kg egyéb

Sporthorgász napijegy: 1.800.- Ft
(2 bottal, botonként 1 horog)
elvihető mennyiség nincs

Gyermek jegy 15 éves korig (felnőtt felügyelete mellett): ingyenes
(1 bottal, 1 horoggal)
elvihető mennyiség nincs

Ifjúsági jegy 15-18 éves korig : 1.500.- Ft
(1 bottal, 1 horoggal)
elvihető mennyiség: 1 db nemes hal, 2 kg egyéb

Éjszakai horgászat: 3.500.- Ft
(2 bottal, botonként 1 horog)
elvihető mennyiség: 2 db nemes hal (1 ponty-1 amúr) 4 kg-ig, 3 kg egyéb
vagy 1 db harcsa 60 cm felett,amely kivált  1 db nemes halat
(pl: 1 ponty + 1 harcsa vagy 1 amúr + 1 harcsa)

Harcsa elvihető mennyiség: 1 db 60 cm felett (május 2-től június 15-ig 100 cm felett)

2 botos 24 órás sportjegy: 3.000.- Ft

2 botos 36 órás sportjegy: 4.500.- Ft

2 botos 48 órás sportjegy: 6.000.- Ft

2 botos 60 órás sportjegy: 7.500.- Ft

HÁZIREND

Kérjük kedves Vendégeinket, Horgászainkat az alábbi szabályok betartására!

* A Mernye 1-es horgásztó állami engedély köteles!
* Horgászni személyenként max. 2 bottal, botonként 1 horoggal szabad!
* Hármas horog, drótelőke, fonott zsinór (mint főzsinór) használata békés halakra SZIGORÚAN TILOS! Etető kosár felett nem lehet semmilyen fix akadályozó eszköz! Száraz magvakkal való etetés TILOS!
* Ragadozóhalas horgászat esetében az élő csali KIZÁRÓLAG helyben fogható (térítésmentes), HOZNI TILOS! Idő hiányában, előzetes telefonos egyeztetés alapján, a Tógazdánál igényelhető!
* Halmatrac, merítő szák, fertőtlenítő spray használata KÖTELEZŐ! Amennyiben a horgász ezekkel nem rendelkezik, a Tógazdánál bérelhető (200-500 ft/nap áron).
* Amennyiben a kifogott halakon bármilyen sérülést találnak, kezeljék le a fertőtlenítő spray-vel, vagy szóljanak a Tógazdának.
* A MEGAKASZTOTT, ÉS KIFOGOTT HALAKKAL BÁNJANAK KÍMÉLETESEN!!! A kifogott, de megtartani nem kívánt halakat a lehető legrövidebb időn belül kíméletesen helyezzék vissza a tóba! Gyors fotó engedélyezett!
* A haltartó szákban kizárólag az elvinni szándékozott hal helyezhető, ezt cserélgetni TILOS! A megengedett darab/ kiló mennyiséget túlhaladni SZIGORÚAN TILOS! Fémszák használata tilos!
* Egy horgászjeggyel egy ember horgászhat! Egy jeggyel 2 ember 1-1 bottal nem horgászhat!
* 14 éven aluli gyermekek CSAK szülői felügyelettel tartózkodhat a horgásztó területén, mert a testi épségükért felelősséget nem vállalunk!
* A tó partján sátorozásra, sütésre, főzésre a kijelölt helyeken van lehetőség, előzetes telefonos egyeztetés alapján. Sütés, főzés esetén kellékek kérhetők a Tógazdától (bogrács, állvány, tárcsa).
* A horgásztó egyik partja horgászható! A gáton, illetve a tó patak felöli oldalán tilos a horgászat! Beetetés céljából azonban át lehet menni a túloldalra, illetve pergető horgászat esetén szintén használható a túlpart, és a gát is.
* Kérjük, hogy fokozottan ügyeljenek a tisztaságra!!! A tó területén SZEMETELNI TILOS!!! A kihelyezett szeméttárolókba gyűjtjük a hulladékot! A horgászhely elhagyása előtt, kérjük, minden esetben győződjön meg róla, hogy minden szemetet összegyűjtött-e?
* Gépkocsival behajtani a tó területére CSAK KIPAKOLÁS/BEPAKOLÁS céljából lehetséges. Az autókkal kijelölt parkolóban lehet parkolni. Időjárási viszonyok változása esetén sem áll módunkban a gépkocsi parkolását a tóparton engedélyezni! Kérjük, tájékozódjon az időjárásról a horgászat megkezdése előtt!

*A tó 19 órakor zár, megkérjük kedves vendégeinket, hogy időben kezdjék el a pakolást, hogy a távozás 19 óráig megtörténjen.
* Éjszakai horgászat pénteken van a tavon. Más napokon nem áll módunkban ezt biztosítani! Az éjszakai horgászat péntek este 18 órától, szombat reggel 6 óráig tart! Gépkocsival az éjszakai horgászat esetén sem lehet a tó partján parkolni! A gépkocsit a kijelölt parkolóban kell tartani!
* A horgászat befejeztével MINDEN horgász KÖTELES bemutatni a halszákot, a botzsákot, és minden más haltárolásra alkalmas eszközt, külön kérés nélkül, a horgászháznál. Az ellenőrzés MINDENKIRE vonatkozik!
* Elviteles jegy esetén, az elvinni kívánt halat kérjük előkészíteni, a Tógazdának bemutatni, mérés céljából!
* A tó területén TILOS hangoskodni, szemetelni, a tó állat-, és növényvilágát kínozni, károsítani! A tóban fürdeni tilos!
* A Tógazda távollétében, egyes esetekben, a Mernye 1-es horgásztó Tagjai is eljárhatnak. Nekik külön tagsági kártyájukkal kell igazolni kilétüket. Más a Tógazda nevében nem járhat el, nem nyilatkozhat, nem intézkedhet!
* A tó körül rejtett kamerák vannak kihelyezve! A szabálytalankodó ellen a felvételeket felhasználjuk, és nyilvánossá is tesszük! Mivel a tó magán terület, ez jogunkban áll!!!

A HORGÁSZREND BETARTÁSA MINDEN VENDÉGÜNKRE NÉZVE KÖTELEZŐ! A SZABÁLYSZEGÉS TÓRÓL VALÓ KITILTÁST, ESETLEGES FELJELENTÉST EREDMÉNYEZHET! EL NEM OLVASÁSA, NEM KIBÚVÓ A SZANKCIÓK ALÓL! NEM KÉRÜNK LEHETETLEN, ÉS BETARTHATATLAN DOLGOKAT!

Mindenkinek jó szórakozást, jó kikapcsolódást, élményekkel teli horgászatot kívánunk!

Bármilyen kérdése, problémája adódna a tóval, a horgászrenddel kapcsolatban, akkor hívja a Tógazdát!

Elérhetőség:  
Hárs István   +36-70-277-66-34
Kadlicskó Bernadett  +36-30-438-47-53

SZENVEDÉLY 


ÉLMÉNY 


KIKAPCSOLÓDÁS